Unic.Ieftin.Direct acasa.

E-CumVreiTu E-CumVreiTu E-CumVreiTu E-CumVreiTu E-CumVreiTu

COTATIE PE LOC
TABLOU CANVAS

Latime (cm)

Inaltime (cm)

Cadru de lemn

TAPET PERSONALIZAT

Tapetul personalizat printat la cerere combina designul unic si creativitatea intr-un stil unic care ofera un puternic impact asupra oricarui privitor.

Principala caracteristica a tapetului decorative este ca prin originalitate reuseste sa depaseasca repetitivitatea pe care tapetul clasic o are.
Plecand de la o idee de design propusa de client sau de la unul din miile de modele de tapet pe care le putem oferi clientului, ajungem sa evidentiem cele mai dificil de pus in valoare spatii.

Imprimarea „la cerere” face ca pierderile de material sa fie practic zero. Se imprima doar atat cat este nevoie, la dimensiunile cerute de client. In plus, inainte de a se trece la faza de productie, oferim clientilor simulari ale incaperii ce urmeaza a fi decorata cu tapet decorativ, astfel ca alegerea in design este mult mai simpla.

Prin simplitate in montaj, prin calitatea materialelor folosite si a imprimarilor la inalte rezolutii, Romconect reinnoieste conceptul de tapet clasic, facand ca limitele in decorarea unei incaperi sa fie date acum doar de imaginate.
Pret: de la 13.9 eur/mp + tva – functie de tipul de tapet.
Pentru mai multe detalii puteti vizita si siteul nostru dedicat tapetului printat:
www.tapetpersonalizat.ro

Facebook Twitter Google+